LES NOVES TECNOLOGIES A L'AULA

APRENEM AMB LES TIC

dijous, 8 de desembre del 2011

SESSIÓ: 7 DE DESEMBRE

 El dia 7 de desembre a classe de Tic vam dividir la sessió en dues parts:

Durant la primera part de la sessió vam estar parlant sobre com agrair als alumnes el fet de explicar-nos el pla tac en un vídeo realitzat per ells mateixos. En primer lloc vam fer una pluja d'idees de com poder fer-ho: La forma que més ens va cridar l'atenció va ser, enviant-los un tweet de part de tota la classe per agrair-los les seves molèsties, i l'interès que van mostrar per fer el vídeo.

Seguidament vam estar comentant la forma d'avaluar l'assignatura, ja que en un primer moment es va dir que no es faria examen, no obstant hi ha blocs que no estan del tot complerts i el seguiment de l'assignatura no és correcte. Per tant vam estar decidint com s'avaluaria l'assignatura.

Durant la segona part de la sessió ens vam dividir en grups, per tal d'anar completant el treball sobre els temes que vam escollir per fer la presentació. I per últim vam entregar l'informe del centre escolar on realitzàvem les pràctiques. Un informe en el qual havíem de contrastar els aspectes més rellevants-sobre L'àrea de Tic, amb un dels apartats del llibre " la competència digital a l'educació primària i el pla TAC del centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada