LES NOVES TECNOLOGIES A L'AULA

APRENEM AMB LES TIC

dijous, 27 d’octubre del 2011

PREZI

Prezi és una aplicació de presentació online i una eina narrativa, que fa servir un sol llenç en comptes de diapositives tradicionals i separades. Els textos, imatges, vídeo o altres objectes de presentació són posats en un llenç infinit i presentats ordenadament en marc presentables. El llenç permet als usuaris crear una presentació no lineal, on poden fer servir zoom en un mapa visual.

1-  Es pot definir un camí a través dels objectes i marcs, aconseguint un ordre desitjat per l'usuari. La presentació final es pot desenvolupar en una finestra del navegador, també permetent una presentació fora de línia amb només descarregar l'arxiu.

Prezi utilitza un model freemium. Els usuaris que usen el Prezi públic pot editar, mostrar i descarregar els seus treballs a la web de l'aplicació, i els que paguen pel Prezi Enjoy o una llicència Prezi Pro poden crear, compartir i descarregar els arxius. Prezi també ofereix una llicència especial per a estudiants i educador


REFLEXIÓ :

Pel que fa a l'educació crec que és una eina fonamental ja que  és un programa amb moltes possibilitats estètiques i imaginatives que poden ser un complement ideal a eines més tradicionals com el power point. 

Avui en dia les noves tecnologies formen part de la nostra vida diària, per tant crec que és important que els alumnes tinguin els màxims coneixements sobre el tema i puguin innovar i experimentar amb tot tipus de programes. 


Per altre banda prezi també ens ofereix prezi meeting, amb aquest programa es pot colaborar amb altres usuaris per a la creació d'una presentació en temps real, i desde qualsevol punt geogràfic, l'únic qe s'ha de  tenir és una connexió a internet i estar registrat a Team Work en tota mesura. 

AQUI US DEIXO UNA PRESENTACIÓ FETA AMB EL PROGRAMA PREZI SOBRE UNA CAMPANYA MOLT INTERESSANT SOBRE LA DONACIÓ DE BEQUES D'ESTUDIS PER A NENES DE 12 ANYS AMB UNA QUALITAT DE VIDA MOLT BAIXA. ESPERO QUE US AGRADI:

UNA ALTRE PRESENTACIÓ AMB EL PROGRAMA PREZI, ÉS EL DE L'EXPOSICIÓ DEL TREBALL EN GRUP SOBRE EL TEMA DELS BLOCS.

1 comentari:

  1. Potser caldria enllaçar amb alguna mostra de presentació feta amb aquest programa, no? I, de fet, caldrioa demostrar que tu el saps utilitzar...

    ResponElimina